top of page
martinakubelikova

Mistrovství kraje Vysočina v Třebíči

Dne 3.9.2023 se naši žáci a žákyně zúčastnili Mistrovství kraje Vysočina v Třebíči a vedli si skvěle se spoustou finálových účastí a osobních rekordů.

Ve starších žákyních se přebornicí kraje stala Emma Dreisigová na 200m překážek a druhé místo ve skoku dalekém, dvojnásobnou přebornicí kraje a to ve vrhu koulí a hodu diskem Daniela Honzová. Dále Natálie Jendrisková získala 3 bronzové medaile vrh koulí, hod kladivem a hod diskem.


V mladších žácích se jedním osobním rekordem a druhým místem ve vrhu koulí a překvapivě osobním rekordem a také druhým místem ve skoku dalekém předvedl Martin Honza.


Mladší žákyně braly nejpočetnější sbírku medailí a to skvělým druhým místem v běhu na 800m Zuzka Nikodýmová, také druhým místem a osobním rekordem ve skoku vysokém Adéla Šímová, skvěle se předvedla štafeta mladších žákyň ve složení Jirků, Nikodýmová, Urbánková, Nosková kdy zaběhly nejrychlejší čas ze všech a staly se tak přebornicemi kraje. Nejúspěšnější z výpravy byla Katka Nosková se 4 medailemi, když byla vítězkou v běhu 60m překážek, ve skoku vysokém, druhá v běhu na 150m a členkou vítězné štafety.


Všem gratulujeme a přejeme stejně tak úspěšný nový školní rok.


Výsledky



56 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page